SMEDEGODS

ProMetal leverer kundespecifikke smedede emner efter tegning – Det kan typisk være aksler, diske, ringe eller flanger, men vi har også leveret en del sværvæggede tryktanke og andre komplekse emner efter tegning.

Vi kan levere det som ubearbejdet rågods eller grov-/skrubdrejet rågods, eller som fuldt færdigt emne, færdigbearbejdet og evt. malet.
Materialerne er mange, lige fra kulstofstål til duplex og super duplex – og vi leverer med de test som I ønsker det, f.eks, ultralydstestet, MPI eller radiografi.

Vi leverer også materiale som er dobbeltcertificeret til både ASME / EN hvis I ønsker at lægge noget på lager og endnu ikke kender slutbrugerens krav. Ligeledes kan vi tilbyde levering af ekstra teststykker af materialet såfremt der er forventning om, at man engang i fremtiden ønsker at lave ekstra test på materialet.

Vores tætte samarbejde med værkerne, og mange opgaver hos hver enkelt producent, gør, at vi er en værdsat og betydelig samarbejdspartner. Det sikrer, at jeres opgaver prioriteres højt – uanset opgavens størrelse.

Med ProMetal som partner aktiveres et stort netværk at producenter med hvert sit speciale – både når det gælder innovation og fremstilling.

Kontakt ProMetal for yderligere information om smedegods.

Billedet viser to smedede aksler ved siden af hinanden

Billedet viser nogle paller fyldt med smedede emner.

Billedet viser kundespecifikt smedegods og støbegods på nogle paller

ProMetal A/S - Ventiler og emner i smede- og støbegods