SALGSBACKUP MED TEKNISK INDSIGT TIL METALINDUSTRIEN

Vil du være en del af en mindre virksomhed, som står stærkt på det internationale marked? I denne stilling er både kunden og din trivsel i fokus, hvor du bliver bindeleddet mellem kunder, samarbejdspartnere og kolleger.

Salgskoordinering og bred kontaktflade

Som ProMetals nye salgsbackup får du en afgørende rolle i et smidigt samarbejde mellem kunder og leverandørerne. I denne nyoprettede stilling har du gode muligheder for at påvirke dit arbejdsområde og dine arbejdsopgaver – tilpasset din baggrund og dine evner.

Dit overordnede ansvarsområde består i at modtage og fremsende forespørgsler og tilbud til kunder og leverandører, samt projekt- og ordreopfølgning – ofte på engelsk, da flere kunder og leverandører befinder sig i udlandet.

Det er altså dig, der:

  • modtager forespørgsler fra eksisterende kunder (på både dansk og engelsk).
  • sender tilbud til kunder (på både dansk og engelsk).
  • modtager tilbud og evaluering af tilbud fra leverandører (på engelsk).
  • fremsender forespørgsler til leverandører (på engelsk).
  • arbejder med ordrebehandling samt projektstyring.
  • eventuelt udarbejder marketingartikler inden for dit eget område.

Med base på ProMetals kontor i Middelfart refererer du direkte til direktøren.

Her bliver du en vigtig spiller i en familieejet virksomhed med vækstambitioner, bestående af 4 fuldtidsansatte og 2 tilknyttede konsulenter.

Naturlig interesse og flair for teknik

Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse eller alternativt en merkantil uddannelse og erfaring med teknisk salg. ProMetals kundesegment er indenfor energi-, offshore- og olie/gas-industrien. Så har du erfaring herfra er det en fordel, men bestemt ikke et krav.

Vigtigst er det, at du har teknisk flair og indsigt. Så kan du læse og forstå, hvad der er op og ned på en 2D-tegning og har en teknisk forståelse for ventiler, eller interesse og nysgerrighed i at lære det – så kan det være dig, vi står og mangler!

Som person er du serviceminded, initiativrig og besidder en god portion humor. Dit strukturgen og sans for detaljen gør dig i stand til at holde overblikket over de forskellige tilbud og ordrebehandlinger, du har ude ved leverandører og kunder. Som resten af holdet i ProMetal værdsætter du grundighed i dit arbejde i et uformelt miljø.

Uformel kultur med vægt på grundighed, initiativ og kreativ problemløsning

Du bliver en del af en lille og uformel organisation, hvor man kommer hinanden ved, og taler om stort og småt.

Som salgsbackup følger du sagerne fra A til Z og får en fleksibel hverdag, hvor der både er mulighed for kortere arbejdsdage elle 4-dages arbejdsuge.

Arbejdsformen er præget af grundighed – både hvad angår kravspecifikationer og det kommercielle. Derfor kan du også være sikker på en god oplæring, og at du i dit daglige arbejde kan læne dig op ad firmaets kvalitetshåndbog, der indeholder tydelige procedurebeskrivelser – alt fra modtagelse af en kundes forespørgsel til ordren er færdigleveret.

Virksomheden

ProMetal A/S er et handels- og ingeniørfirma med et bredt leveringsprogram inden for ventiler og kundespecifikke emner i diverse stål- og metallegeringer. Virksomheden har, siden de startede i 2002, opbygget en specialistviden gennem ingeniørmæssige kompetencer og mangeårig erfaring.

Virksomheden repræsenterer og samarbejder med nogle af de førende værker i Europa. Deres store netværk af internationale producenter, med hvert sit speciale inden for både innovation og fremstilling, sikrer den optimale løsning for kunderne.

Læs mere om virksomheden her

Ansøgning

Via Curias jobsite ansøgningsformularen.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte Michael Reffstrup, Managing Partner på tlf.: +45 2277 1490 eller Petra Toft Nielsen, Researcher på tlf.: +45 2216 1441.

Call Now Button
ProMetal A/S - Ventiler og emner i smede- og støbegods