KUNDESPECIFIKKE VENTILER TIL REGULERING OG AFSPÆRRING

Ventiler er et essentielt og vigtigt redskab for bl.a. regulering og afspærring af flow.

ProMetal tilbyder en bred vifte af ventiler – primært kundespecifikke, men også standard ventiler, både til industrien, på land og offshore, der tilgodeser en lang række anvendelsesmuligheder under forskellige driftsforhold.
Vi kan både tilbyde enkeltstyksventiler og samlede pakker med flere forskellige ventiltyper og kundespecifikke ventiler – altid i henhold til internationale standarder og kundens specifikationer.

Vi leverer ventiler til mange forskellige industrier, herunder offshore, olie/gas, raffinaderier, skibe, anlægsbyggerier, fjernvarme og distribution, og vi har stor viden om, hvordan ventilerne skal bruges i de forskellige situationer.

Vores ventiler omfatter bl.a. reguleringsventiler, afspærringsventiler og sikkerhedsventiler, samt diverse tilbehør til ventiler, såsom aktuatorer, lyddæmpere og låsesystemer. Herunder opdeles ventilerne igen i underkategorier, som eksempelvis fjeder- og pilotstyrede sikkerhedsventiler, butterflyventiler, skydeventiler, kugleventiler og meget andet. Desuden er vi leveringsdygtige i sprængplader til enten isolering af sikkerhedsventiler eller som selvstændige beskyttelsesenheder.

På billedet ses mange kugleventiler ved siden af hinanden på en palle

Der kan være flere krav, der skal opfyldes, når man vælger ventiler, som afhænger af den applikation ventilen skal anvendes i. Uanset hvilke krav I har i forhold til miljø, belastning, tryk, temperatur og andre driftsforhold, leveres vores ventiler i alle typer materialer alt efter hvilken applikation, medie og driftsforhold den skal passe til. Vores leverandører kommer fra Europa, og vores ventiler følger alle de internationale standarder så som ASME, API, NORSOK, DIN, EN m.fl.

Leder du efter et produkt, der ikke er at finde i ventilkategorierne?

Det er ikke uden betydning, hvilken ventil man vælger. Vi står altid til rådighed med en dialog omkring applikationen i forsøget på at tilbyde jer den mest optimale løsning, når I er på udkig efter ventiler.

Vi er et vidensbaseret firma, med et bredt netværk og vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til dit projekt.

Kontakt ProMetal A/S for nærmere oplysninger om ventiler.

På billedet ses nogle store gule ventiler

Call Now Button
ProMetal A/S - Ventiler og emner i smede- og støbegods