AKSLER OG DISKE

Ønsker man et kvalitetsprodukt og et emne med stor kærvslagsejhed skal man vælge at få smedet sine aksler, diske og rondeller op.

ProMetal leverer aksler i forskellige udformninger og størrelser – lige fra små gear pinions til flangeaksler og propeller aksler. Flangeaksler kan leveres med flanger op til ca. Ø1500mm og den maximale længde er ca. 16.000mm.

Billedet viser to smedede aksler ved siden af hinanden

Diske, rondeller og rørplader er også en stor del af vores leveringsprogram. Uanset om det skal være en aksel, en disk eller et andet emne man skal bruge, kan vi levere det i følgende materialer:

  • Kulstofstål (S255, S355, P355, C 22.8, C-45, CK45 m.fl.)
  • Lavt- og mellemlegeret stål (42CrMo4, 34CrNiMo6, 30CrNiMo8 m. fl.)
  • Højtlegeret stål (diverse rustfrie materialer, duplex, super duplex, titanium m.m.)

Aksler og diske leveres med certifikater og tests

Alle emner leveres endvidere med 3.1. certifikat eller 3.2 certifikat gennem diverse klassifikationsselskaber såsom DNV, LRS, BV, TüV m.fl.

Alle vores værker har eget testlaboratorium hvor de mekaniske egenskaber, såsom brudstyrke, flydegrænse, brudforlængelse og indsnævring samt kærvslagsarbejde bliver målt, og vi leverer emner testet ned til minus 40 grader Celsius.

Ønsker I endvidere emnerne leveret ultralydstestet, eller med en anden form for NDT-test, så opfylder vi naturligvis også dette efter ønske.

Er I i tvivl om noget eller ønsker yderligere oplysninger? Kontakt ProMetal for yderligere information omkring smedede aksler og diske. Vi er her for at hjælpe jer, med at finde den rette løsning.

Dette billede viser noget smedegods

Her ses nogle smedede aksler

Call Now Button
ProMetal A/S - Ventiler og emner i smede- og støbegods