LEVERINGSPROGRAM

Smedegods og støbegods

ProMetals leveringsprogram omfatter diverse friformsmedede emner såsom flangeaksler, propeller aksler, diske/rondeller m.m. med dimensioner fra Ø100 mm. Op til ca. Ø4000 mm. og med max. længder på ca. 12 meter. Alle emner kan leveres med godkendelse af diverse klassifikationsselskaber såsom DNV, LRS, BV, TüV m.fl.

Alle støbte såvel som smedede emner kan leveres rå, grovbearbejdet eller færdigbearbejdet med NORSOK, PED eller SIL klasse. Malet præcist til jeres specifikationer. Vi indgår også gerne i en dialog med jer i forbindelse med produktoptimering. Det kan være overvejelser omkring godstykkelse, styrke i forbindelse med skift af materialetype, eller hvorvidt man med fordel kan vælge at smede en ring fremfor at skære den ud af en plade eller lignende.

Vi kan tilbyde levering i følgende materialer:

  • Kulstofstål
  • Lavt- og mellemlegeret stål
  • Højtlegeret stål

Ventiler

Herudover er vi leveringsdygtige i forskellige ventiler inden for sikkerhedsventiler, reguleringsventiler og afspærringsventiler, samt aktuatorer, lyddæmpere til ventiler og låsesystemer til ventiler.

Vi håndterer små sager med enkelte ventiler med samme omhu og grundighed som ved store projekter med mange ventiler. Det kan være et projekt, hvor der er ”godt og blandet” – altså mange forskellige ventiltyper fra hver sin leverandør, som samles til ét færdigt tilbud til kunden. Det kan også være en lille simpel ventil, som skal leveres i næste uge, eller en kompliceret teknisk løsning, som kræver udvikling og designændringer. Uanset, hvilken opgave/projekt I har, står ProMetal altid klar til at hjælpe jer med at finde den rette løsning.

Om ProMetal A/S

Vores kerneværdier er troværdighed og kvalitet. Vi fokuserer på en konstant evaluering af vores produkter og serviceydelser for at sikre kvalitetsniveauet og løbende forbedringer.

Vores kvalitetsstyringssystem indeholder et krav om kun at benytte leverandører med et kvalitetsstyringssystem som lever op til ISO9000 eller tilsvarende.

Uanset om det handler om ventiler eller kundespecifikke emner, kan vi opfylde dine krav til dokumentation, certificering og fuld sporbarhed i forbindelse med opgaveløsningen. Vores leverandører er udvalgt på baggrund af deres opnåede certificering og evne til at kunne opfylde vores dokumentationskrav.

Når vi leverer en løsning, tilbyder vi gerne en anbefaling omkring service og intervaller. Vi påtager os således ansvaret for at leverede produkter er velfungerende gennem produktets levetid – det er en del af vores service. Vi anvender vores netværk af professionelle servicepartnere med hver sine spidskompetencer og effektive service set-ups i både Danmark og dels i udlandet.

Kontakt ProMetal A/S for yderligere oplysninger

Call Now Button
ProMetal A/S - Ventiler og emner i smede- og støbegods