KARRIERE

Herunder kan du se vores nuværende ledige stillinger:

TEKNISK SÆLGER:

Vi søger lige nu en teknisk sælger til relationssalg på BtB-markedet.

OM JOBBET
ProMetal søger en teknisk sælger til at blive en fast del af teamet i Middelfart.
Vi lever af gode relationer til vores kunder og leverandører, hvorfor opsøgende og vedligeholdende relationssalg til nye, potentielle kunder vil være en essentiel del af dit arbejde. Det betyder at du vil dele din arbejdstid mellem kontoret og kundebesøg efter behov.
Du kommer til at have kontakt med både danske og udenlandske kunder og samarbejdspartnere. Dit arbejdsområde spænder bredt, og omfatter primært opsøgning af nye kunder, modtagelse af forespørgsler, tilbud og opfølgning.

OM DIG
For at være kandidat til stillingen, forventer vi at du har dokumenteret erfaring med salg på BtB-markedet, og samtidig har en vis teknisk forståelse, så du er i stand til at sætte dig ind i, og sælge, vores produkter. Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forestiller os at du har en teknisk uddannelse med efterfølgende salgserfaring.
Jobbet indebærer tæt kontakt til vores udenlandske leverandører, hvorfor det er vigtigt at du behersker engelsk, både mundtligt og skriftligt, på et professionelt niveau. Det forventes endvidere at du både er udadvendt og serviceorienteret.
Du er en selvstændig person med stort ”drive”, der tør at tage og udvise ansvar. Det indebærer at du besidder analytiske evner, så du er i stand til at afdække markedet og opsøge potentielle kunder. Samtidig skal du være en team player, da vi er en lille virksomhed, hvor alle samarbejder tæt med hinanden, så vi kan løfte opgaverne i fællesskab.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Leif Munk på tlf. 23 63 84 86.
Ansøgning sendes til Leif Munk på lm@prometal.dk.

Samtaler afholdes løbende til den rette kandidat er fundet.

Hent stillingsopslaget som PDF ved at klikke på linket her.

Call Now Button
ProMetal A/S - Ventiler og emner i smede- og støbegods