KARRIERE

Herunder kan du se vores nuværende ledige stillinger:

STUDIEMEDHJÆLPER – MARKEDSFØRING

I dette spændende studiejob har du god mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og få praktisk erfaring med online BtB-markedsføring. Er du i gang med en uddannelse inden for eksempelvis markedsføring, kommunikation, grafisk design eller medievidenskab, og kan du gøre et lille handels- og ingeniørfirma til noget fængende og interessant, så er dette job måske noget for dig.

Uddannelse

Vi forestiller os at du er i gang, eller skal i gang med, en relevant uddannelse, og ser gerne at du som minimum har 1½ år tilbage af denne. Det kan være som Cand.merc, HA, multimediedesigner, medievidenskab eller Pba. i E-handel, digital konceptudvikling, webudvikling eller international handel og markedsføring.

Kompetencer

Det vil være en stor fordel, hvis du:

  • Har stærke kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt, dansk og engelsk – der er tale om tekniske produkter og meget materiale på engelsk, der skal oversættes eller videreformidles.
  • Har erfaring med LinkedIn i forretningssammenhæng.
  • Har analytiske evner, så du kan optimere hjemmeside, SEO og content marketing pba. Google Analytics og Google Search Console (erfaring hermed er en fordel)
  • Kan billedredigere indhold til bl.a. hjemmeside og nyhedsartikler
    Vi forventer at du er ansvarsbevidst og i stand til at arbejde selvstændigt. Du vil oftest være alene om opgaverne, så du skal turde udvise initiativ og gåpåmod, og du skal være i stand til selv at opsøge dine arbejdsopgaver.

Om jobbet
Du vil komme til at stå for al vores online markedsføring med alt hvad dette indebærer. Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • SEO – Hjemmesideoptimering, -vedligeholdelse og -opdatering
  • Content marketing / tekstforfatning / nyhedsformidling
  • Sociale medier (LinkedIn)
  • Lettere billedredigering og/eller videoredigering

Arbejdstid og -sted
Stillingen er et studiejob svarende til én arbejdsdag om ugen, 7-8 timer. Vi er dog fleksible under de rette vilkår, herunder også i eksamensperioder.
Vi har kontor centralt i Middelfart, hvor du vil få eget skrivebord og arbejdscomputer tildelt.
Vi tilbyder en attraktiv studieløn.

Ansøgningsfrist og ansættelsesstart
Vores nuværende studiemedhjælper stopper efter endt uddannelse i juni 2020, og din ansættelse vil derfor umiddelbart være med start d. 1 juni 2020, det kan dog tilpasses, så det passer med dine eventuelle eksamener.


Vi behandler ansøgningerne løbende og afslutter processen, når den rette kandidat er fundet. Vent derfor ikke for længe med at sende din ansøgning.

Send din ansøgning til Anette Munk på adm@prometal.dk eller kontakt hende på tlf. 2830 0607, hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen.

Hent stillingsopslaget som PDF her.

Call Now Button
ProMetal A/S - Ventiler og emner i smede- og støbegods